• Wij hebben een peugeot kisbee rs van 2014,staat onder een afdak maar niet wintdicht, deze start met elektra starter heel slecht en starter slaagt heel veel over bij het starten .met kikstarter krijg ik deze wel gestart maar niet elektrisch.
  1 maal gestart zijn er van e hele dag geen problemen meer.
  Al verschillende keren terug naar garage gedaan,maar dan start de scooter altijd maar daar staat de schooter binnen en verwarmt.
  Waar zou het aan kunnen liggen want de garage kan niet meer doen?

  Gesteld op 19-6-2016 om 09:35 in forum Peugeot Kisbee 50CC Misbruik melden
  • naar aanleiding van uw omschrijving klinkt het alsof de accu "op" is.
   in warmere omstandigheden werkt de accu wat efficienter dan bij kou en zal het dan wel doen. Geantwoord op 23-11-2016 om 15:56

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info