• Ik heb sinds kort een pegeot kisbee rs 4 tak van 2013 gekocht.
  Ik ging vanuit dat hij 25 km rijdt, maar bij een test op de dijk blijkt dat hij 50 km kan halen.
  Woe kan mij helpen om hem terug te bringen naar 25 km.?
  Mvg. Youssra

  Gesteld op 10-3-2016 om 16:21 in forum Peugeot Kisbee 50CC Misbruik melden
  • Binnen in de helmbak de 6 bouten los draaien. Benzinedop er even af halen en de buddy met helmbak van de scooter tillen. Aan de rechterkant zit een zwart blokje (CDI) met 2 stekkers en een losse draad. Als het de juiste CDI is, zit er een gele draad aan de CDI, deze is aangesloten op de blauwe draad die uit het motorblok komt. Als deze stekker los is, dan is er geen registratie van het te begrenzen toerental.

   Als er uit de CDI geen extra draad komt, is dit geen originele Kisbee CDI. Komt er uit de CDI een blauwe draad (blauw op blauw aangesloten) dan zit er in uw Kisbee zeer waarschijnlijk een bromfiets CDI (-45).

   Geantwoord op 11-5-2016 om 13:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als ik het goed begrijp betekend het dat als ik een schakelaar tussen de gele en de blauwe maak ik de brommer kan ontgrenzen of weer begrenzen.

   Klopt dit? Geantwoord op 21-6-2016 om 20:12

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • nee, er worden diverse cdi's verkocht, ieder voor een andere snelheid en voor elk model cdi die verkocht word is er een andere kleur

   door aan te geven welke kleur draad u heefd kunnen we achterhalen welke cdi(welk model/snelheid) u gebruikt

   om de scooter 25 te laten gaan moet de orginele cdi erin geplaatst worden. Geantwoord op 23-11-2016 om 16:13

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info