• goedenavond ik ben in het bezit van een kisbee en zit met de volgende probleem.
    hij loopt niet goed op stationair en als ik de carterventilatieslang los trek dan loopt hij prima.
    er komt wat druk uit en maak een geluid als een lekke uitlaat. zet ik hem weer op dan loopt het weer slecht en valt uit. bij gas geven houd hij ook in. slang eruit loopt het beter en gaat harder. motor olie zit goed op peil kleppen zijn goed afgesteld. geen rook of rare dingens te merken. zonder dat slang rijd hij heel goed maar gaat dan te hard. weet iemand wat het kan zijn. oow trouwens carterslang is droog dus geen spoor van olie te zien wel soms een spat water. help graag mvg andy

    Gesteld op 5-10-2015 om 20:34 in forum Peugeot Kisbee 50CC Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info