• Mijn fox start wel maar na een kort eindje verliesk enorm veel kracht endan weer terug precies of hij ergens iets verliest of ergens vast zit en mijn uitlaat ploft ook dan en na een tijdje valt hij stil en krijgk em ook slecht gestart

    Zou me iemand aub meer raad wille geven dankjewel

    Gesteld op 5-7-2018 om 15:47 in forum Peugeot Fox Misbruik melden
    • Ik zou eerst beginnen bij het goed schoonmaken van de carburateur en gasnaald en choke dan goed afstellen als het dan niet lukt word het wat moeilijker ( de ontsteking of de utlaat die ontkoolt moet worden ) is de fox opgevoerd? Geantwoord op 5-7-2018 om 15:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info