• bij rijden in de nacht vind ik de helderheid van het touchscreen te fel. Kan ik het scherm helemaal uitzetten en hoe

  Gesteld op 15-5-2019 om 08:52 in forum Peugeot 3008 Misbruik melden
  • Ik ben sins 18-10-2019 in het bezit van mijn 3008 SUV Crossway
   Ik had het zelfde probleem gevaarlijk zelfs tijdens hevige regen buien en (wolkbreuken) en een Rijksweg zonder verlichting enz.
   Ben op dinsdag 19-11-2019 terug geweest bij de dealer die wisten het ook niet zouden contact op nemen met de importeur van Peugeot enz.
   Tot vanavond 21-11-1949 19:00 uur ik was weer aan het zoeken geweest en per ongeluk de Franse taal aan gezet en ja hoor het systeem werkte perfect tot zwart aan toe met de stippen instelling geen probleem meer kan hem net zo donker en of licht zetten als ik zelf wil. Geantwoord op 21-11-2019 om 19:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info