• Inverter petroleumkachel type SRE 163
  Luchtfilter is uitgeblazen,het vuurtje zelf ook..petrolfilter is uitgespoeld in petroleum..maar toch valt dit nog steeds uit met de vermelding van F2... ik weet verder niet meer wat het zou kunnen zijn. Met vriendelijke groeten. Anouk

  Gesteld op 30-10-2017 om 10:47 in forum Klimaatbeheersing Petroleum kachel Misbruik melden
  • Beste Anouk, weet je zeker dat de melding F2 is deze komt in de meeste handleidingen niet voor. Het enige wat ik kan bedenken is een melding dat de kachel onderhoud nodig heeft.
   Ik zou je graag willen helpen maar dan heb ik meer gegevens nodig, het handigste is een handleiding.
   Op deze site vind je een handleiding van de Zibro SRE 165 maar daar staat de code F2 niet in.
   Je kunt mij mailen op daanham@gmail.com Geantwoord op 20-11-2017 om 14:55

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Kunt u mij een adres geven rondom Eeklo,waar ik kan gaan voor een onderhoudsbeurt..toch bedankt voor uw antwoord...Mvg Anouk Geantwoord op 20-11-2017 om 18:31

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info