• Ik heb een pelgrim combi magnetron mag495 een verse pizza er in bakken kan ie niet pizza wordt niet gaar van onderen blijft wit weet iemand hoe dat komt ik heb alles geprobeerd

  Gesteld op 17-6-2016 om 16:36 in forum Pelgrim mag 495 Misbruik melden
  • Ik heb eigenlijk het zelfde probleem en weet nooit, of ik het onderste zwarte ronde draaiplateau er wel, of niet in moet laten zitten.
   Ik krijg eigenlijk alleen de dikke big americans redelijk oké, na 18 min. Op 195 graden.
   De andere pizza's worden idd niet echt knapperig.
   Kan je dus niet helpen, maar hoop, door meer meldingen, dat er iemand is, die met de oplossing komt. Geantwoord op 17-6-2016 om 17:32

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • Heb je geen glazen bakplaat erbij gekregen met een los rooster die je daar bovenop kunt zetten?
   Als je daar je pizzas op bakt worden ze bij ons prima knapperig. Hetzelfde geldt voor broodjes. Geantwoord op 19-1-2017 om 11:28

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info