• Mijn verlichting in de oven doet het niet meer, in het boekje stat in het toestelbeschrijving het lampje onder punt 3, maar in de oven kan ik het niet vinden.

  Mv.r EB

  Gesteld op 16-4-2016 om 13:45 in forum Pelgrim mag 495 Misbruik melden
  • Lampje vervangen van een MAG495:
   -lampje is een T170 25W ( 9.30.60.01-0 )
   -stekker uit t apparaat
   - aan de bovenkant aan de voorkant zit een rechthoekig deksel, deze losschroeven.
   - aan de rechterkant zit het lampje met een behuizing die vastgeschroefd zit met 1 schroef
   - schroef los, behuizing naar de voorkant schuiven en omhoog halen
   - bedrading zit met zogenaamde fastons (schuifstekkers) deze kunnen behoorlijk vastzitten maar je kunt ze er gewoon af trekken (met punttang)
   - lampje zit met 2 schroefjes aan behuizing. lamp vervangen en in omgekeerde volgorde weer in elkaar zetten. Geantwoord op 29-5-2016 om 11:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • "- aan de bovenkant aan de voorkant zit een rechthoekig deksel, deze losschroeven."
   Dat is zo bij een inbouwapparaat. Deze dient dus eerst uitgebouwd te worden. Als je de deur open doet zit er links en rechts een schroef waarmee de oven op zun plek blijft zitten. Geantwoord op 29-5-2016 om 16:49

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Wel vreemd dat je de deksel waarop staat “DE MANTEL NIET VERWIJDEREN,” moet losschroeven. Dat kan beter. Zet er bijvoorbeeld op dat de deksel alleen losgeschroefd mag worden om de lamp te vervangen. Geantwoord op 21-8-2018 om 21:10

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info