• waar zit het lampje in de magnetron van pelgrim MAG555RVS

    Gesteld op 26-10-2011 om 10:06 in forum Pelgrim MAG555 Misbruik melden
    • Hallo
      Ik heb zojuist de lamp vervangen, is vrij simpel, met een kruiskopschroevendraaier alle schroeven van de zwarte behuizing achter het inbouwframe (even uitbouwen dus)losdraaien inclusief die waarmee het RVS voorfront mee vast zit aan de bovenkant.
      Dan die behuizing verwijderen of een cm of 30 naar achter schuiven, dan rechts achter het bedieningspaneel voor het gemak een tapschroef in een wit onderhangend onderdeel en een metaalschroef aan de andere kant van dat onderdeel losschroeven, de lipjes waarmee de bakoliet voet van de lamp mee vastgeklemd zit even opzij duwen met bv een fittingschroevendraaier, steker verwijderen en op dezelfde manier op de nieuwe lamp steken, dan over de wit plastic staafjes hen passen en onder de lipjes vastdrukken, dat witte onderdeel weer met z'n 2 schroeven vastzetten en de behuizing terug monteren, inbouwen en klaar. Geantwoord op 31-10-2011 om 23:10

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info