• Hallo, ik heb een vraag over het vervangen van HDD in de PAO P1023, wie kan mij vertellen hoe dit moet.

  Groet Andre Bergsma atbergsma@hotmail.com

  Gesteld op 19-1-2021 om 10:32 in forum Peaq PAO P1023 Misbruik melden
  • Aan de achterkant zie je onderaan twee clips hiermee kan je de speakers verwijderen. Haal deze weg en verwijder ook de voet. Leg een deken onder de glasplaat en nu de speakers verwijderd zijn zie je onderin ook zwarte clips die je met een platte schroevendraaier kan indrukken. Hierna is het een kwestie van de kap losrukken ja het vereist wat kracht maar het is mij gelukt.

   Hierna wijst het zich vanzelf verwijder de Wifi Antenne 1 Schroef en de kap bovenin hierna kan je de HDD Bracket verwijderen en de HDD vervangen.

   Daarna in omgekeerde volgorde weer in elkaar zetten Geantwoord op 18-1-2022 om 23:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info