• Mijn parrot doet het wel. Maar kan hem niet via de knoppen bedienen alleen via mijn telefoon. Ook staat er een maantje op het scherm. Ook kan ik niet via de draai knop het geluid harder zetten. Dit deed hij voor heen wel

    Gesteld op 17-5-2017 om 23:25 in forum Parrot MKi9200 Misbruik melden
    • Ik hoop dat dit het is heb je al een nieuw batterij geprobeerd de telefoon of bleu toot even uitschakelen en dan weer proberen en het maantje dan staat hij op nacht

      Succes Tonny Geantwoord op 18-5-2017 om 10:18

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Het klinkt inderdaad alsof je batterij leeg is, probeer deze eens te vervangen en doe er geen goedkope 'action' batterijen in want dan kun je hem volgende week weer vervangen.

      anders zou je nog kunnen kijken of je hem opnieuw kan laten verbinden. daarvoor zul je even op internet moeten kijken hoe dat precies moet.

      de laatste optie is een nieuwe afstandsbediening. zie elders op het forum voor de link.

      het maantje is inderdaad de helderheid. Die kun je via de instellingen aanpassen of simpelweg het draaiknopje ingedrukt houden totdat hij een zonnetje laat zien. Het is gemaakt zodat je snel kunt schakelen tussen nacht en dag stand.

      succes,
      Met vriendelijke groet,
      Lars Geantwoord op 18-5-2017 om 11:22

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info