• De afstandbediening van mijn MKi9200 wordt helemaal week (zacht) en plakkerig. Dat zou aan een slechte batterij kunnen liggen. Er zat een duracell batterij in en die heb ik al vervangen voor een andere van duracell, natuurlijk nadat ik het hele apparaat schoon gemaakt had. Het probleem blijft. Kan er nog een ander oorzaak zijn? Zal ik toch een nieuwe afstandsbediening moeten kopen?

    Gesteld op 17-6-2016 om 13:10 in forum Parrot MKi9200 Misbruik melden
    • Ik heb nog nooit gehoord dat het van de batterij komt.... de oorzaken is naar mijn mening, zweet handen en of zonne brand creme. Zie het ook vaak bij stuurwielen van auto, dat komt ook niet door de accu :-(
      Gr jw Geantwoord op 17-6-2016 om 21:24

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bedankt voor je antwoord. Maar ik weet wel hoe ik met mijn materiaal om ga. Ten eerste: ik heb geen zweet-handen. Ten tweede: met zonnebrand aan de handen ga ik niet sturen... Ik denk eerder aan een zwetende batterij, waar ik welzeker eerder van gehoord heb. Weet iemand hoe je het kan oplossen als het plastic al plakkerig is geworden? Geantwoord op 21-6-2016 om 20:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Het plastic is bekleed met een laagje siliconenrubber (voor het "soft touch" gevoel). Dat veroudert en gaat kleven. De enige afdoende oplossing: A/B weggooien als je een nieuwe hebt gekocht, goede batterij er in hebt gedaan en opnieuw hebt gepaired, Sorry, maar het is niet anders. Heb het met mijn oude A/B ook gedaan. Die heeft het een jaar of 9 uitgehouden. Siliconen-finish is nu eenmaal troep... Geantwoord op 27-7-2018 om 15:55

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info