• Onder het afspelen van de Ipod wordt de muziek af en toe onderbroken door de telefoon wanneer deze weer op een andere mast richt. Hoe dit te verhelpen?
    Jan Meijer

    Gesteld op 27-2-2016 om 16:16 in forum Parrot MKi9200 Misbruik melden
    • Met mijn Samsung S4 onderbreekt elke keer de muziek van de Ipod maar ook van de USBstick als die gebruikt wordt. Rijdend op de snelweg gebeurt dit elke keer op dezelfde plaatsen, ook als ik het internet op ga en google activeer gaat het muzieksignaal even uit. Met de telefoon van mijn vrouw een Samsung S2 gebeurt dit allemaal niet en werkt alles goed.
      . Ik gebruik gewoon de Ipod keuze op het parrot(9200) menu. Geantwoord op 29-2-2016 om 21:36

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Gebeurt dit ook als u muziek met de mobiel via bluetooth afspeelt of of als u oortjes in heeft (jack plug) tijdens het rijden. want als het zelfde gebeurt ook gebeurt met oordopjes in ligt het probleem bij de mobiel. Betreft de USB heb ik verder nog geen idee wat het eventueel kan zijn. Wat wel is dat als de usb en de ipod plug beide aangesloten zijn de ipod voorrang krijgt.

      Wat eventueel ook nog kan is dat de parrot mki9200 niet compatible is met uw telefoon hiervoor kunt u terecht op deze site (ik weet uw type nr van de telefoon niet):
      Klik op deze LINK
      Links kunt u het merk en het model selecteren.

      Als er nog vragen zijn dan hoor ik het wel ;) Geantwoord op 1-3-2016 om 10:43

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Heb nu ontdekt dat bij verwijderen van de telefoon uit de parrot en daarna opnieuw aanmelden en koppelen(met pincode 0000) het probleem weg is, de ipod of usb wordt niet meer onderbroken. Als daarna de telefoon weer opnieuw contact maakt met de parrot is het oude probleem weer terug. Ik moet dus elke rit opnieuw koppelen met de pincode. Geantwoord op 2-3-2016 om 17:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info