• Hallo, ik heb een parrot mki9200. Die heeft altijd naar behoren gewerkt. Tot een maand of twee geleden. Scherm doet het prima, alleen kan ik het scherm niet meer bedienen.

    Een nieuwe batterij in de afstandsbediening hielp niet. Dus een nieuwe afstandsbediening gekocht. Alles gedaan volgens de richtlijnen. Groen en play ingedrukt en op rood klikken. Ook alle drie knoppen regelmatig gelijktijdig ingedrukt, maar zonder resultaat.

    Het scherm brandt nog steeds keurig. De muziek knalt uit de speakers, maar ik kan niets meer aan de audio doen want de afstandsbediening werkt niet.

    Wie kan mijn helpen???

    Gesteld op 9-9-2015 om 00:20 in forum Parrot MKi9200 Misbruik melden
    • De batterij is wel een echte varta of Philips. Geen troep van de action, maar tijdens het opstarten moet je koppelen wanneer de balkjes omhoog/beneden gaan.
      Als het gelukt is staat er koppeling geslaagd, pootje van de batterij houder ook mooi strak? Zit er vaak niet bij een nieuwe a.b.
      Succes ermee,
      voor meer info.
      koelewijnjw@gmail.com
      Geantwoord op 9-9-2015 om 06:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem, ik ben erachter gekomen dat als je afstandsbediening nergens op reageert moet je voordat je er een nieuwe batterij indoet even in de batterijopening van de afstandsbediening kijken .
      Daar zit een klein metaal lipje die met de batterij verbinding moet maken, dat lipje moet iets meer omhoog komen.
      Ik heb dat met een klein schroevendraaiertje gedaan, sindsdien geen problemen meer. Geantwoord op 27-9-2015 om 14:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info