• Hallo, Ik heb een Parrot mki9100 en het probleem is dat het de ene keer wel USB herkend en de andere keer niet met dezelfde usb stick. Ook gaat het systeem dan in het menu direct van Ipod naar Bluetooth. weet iemand wat dit probleem is?

    Gesteld op 1-7-2015 om 18:40 in forum Parrot MKi9200 Misbruik melden
    • Ik heb het zelfde probleem. Heb je al een oplossing?
      Op de site staat dat dat het plaatsen van de USB na het starten van de auto verbetering geeft.
      Lijkt me een vreemde workaround.
      Mijn software versie is 3.00 op de site van parrot is 2.20 de hoogste. Geantwoord op 21-7-2015 om 23:50

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Is hier al een oplossing voor. Ik heb het idee dat de parrot soms voorrang geeft aan de I-phone via bluetooth. Geantwoord op 24-1-2019 om 21:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem: De ene keer herkend de parrot meteen de USB, de andere keer niet.
      In het menu is de mogelijkheid USB wel te zien, maar krijg ik het niet geselecteerd.
      Ik het meteen zien wanneer dit het geval is: als ik de auto start en het lampje knippert dan doet ie het en als het lampje van de USB-stick blijft branden doet ie het niet en krijg ik hem ook met geen mogelijkheid aan de praat. Als ik muziek afspeel via de bluetooth van de I-phone functioneert het wel altijd en de rest ook. Geantwoord op 18-2-2019 om 16:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info