• Ik kan sinds vanochtend bij bellen de gebelde persoon niet meer horen. Zie wel een symbool van een spraakballonnetje met een schuine streep erdoor. Krijg het niet weg. Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen??

  Gesteld op 9-5-2016 om 08:00 in forum Parrot MKi9100 Misbruik melden
  • Het volume helemaal uitgedraaid? Probeer eens om harder het volume te zetten. Of is iemand in het menu instellingen aan het spelen geweest....
   hoor graag de afloop,
   Groetjes jw Geantwoord op 9-5-2016 om 10:14

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Volume staat op zijn hardst. Heb ook al het microfoontje op de afstandsbediening geprobeerd: helpt niet. Misschien hebben de kinderen wel in het menu gezeten, maar helaas kan ik in de handleiding niets vinden.
   Geantwoord op 9-5-2016 om 16:51

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Trouwens, nu zie ik dat u eerder eenzelfde vraag hebt gekregen:
   Net parrot aangesloten, alleen tijdens bellen hoor ik de andere niet. Krijg wel een wolkje met een dwarsstreep zichbaar in het scherm. Weet iemand wat dat betekent?
   Gesteld op 24-9-2015 om 20:14

   De gele draad (mutedraad) op de juiste positie aangesloten? Zijn 3 opties, de dame spreekt wel in het menu?
   Groetjes jw
   Geantwoord op 24-9-2015 om 20:37

   Voor de duidelijkheid: stem van de dame is steeds hoorbaar bij alles, alleen vanaf overgaan van de telefoon van de ander hoor ik niets meer. Niets aan de kabels gebeurd overigens. Maakt dit het probleem duidelijker? Ik hoop het, want lastig zo zonder geluid :( Geantwoord op 9-5-2016 om 16:56

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Precies hetzelfde probleem. Iemand een oplossing. Inderdaad is het icoon en de oplossing nergens te vinden in de handleiding... Geantwoord op 18-5-2016 om 16:35

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Heb ook precies hetzelfde probleem. Is er inmiddels al meer duidelijkheid wat de oorzaak is en hoe dit opgelost kan worden? Geantwoord op 21-11-2016 om 09:58

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info