• Ik heb net een nieuwe iPhone hiervoor een iPhone 7 die prima werkte met mijn carkit.

  Nu een klein probleempje, de oproep is hoorbaar op mijn iPhone maar niet via carkit daar zie ik alleen staan dat er een oproep is bij het belsignaal van mijn telefoon en wanneer ik de groen knop indruk krijg ik wel de beller aan de lijn.

  Hoe kan ik eea herstellen?

  Gesteld op 24-12-2020 om 13:57 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen - inlichtingen)?
   Om welk type (nieuwe) iPhone gaat het?

   Zou je je nieuwe iPhone opnieuw willen koppelen, maar eerst eventuele oude koppelingen verwijderen EN voordat je opnieuw koppelt de Parrot-koppeling uit de iPhone verwijderen en de iPhone-koppeling uit de Parrot verwijderen.

   Gr. Jan Geantwoord op 28-12-2020 om 18:42

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info