• Hallo Jan,
  Zou je me de flashtool met laatste software build voor de Parrot CK3100LCD toe kunnen mailen?
  nuperko67@yahoo.com
  Ik probeer een oud apparaat, voor de inbouw, te verjongen.

  En nog een vragje, wat is je advies: flashen via BT of via serial cable.
  Ik lees namelijk op verschillende forums dat via BT niet altijd werkt (Heb oude HP pavillion met Vista 32 bit...en ingebouwde BT om te koppelen met CK3100LCD). Ik vraag me af wat is jouw ervaring.

  Gesteld op 17-12-2020 om 21:34 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Hallo,

   In principe zou het met jouw laptop gewoon moeten lukken. De Flashtool is ook al enkele jaren oud en zou gewoon op jouw laptop moeten werken.
   Flashen via BT is de eerste optie om te proberen. Als dat lukt, dan scheelt je dat een aankoop van 30 Pond, want dat kost die 'serial cable' in Engeland.

   Gr. Jan Geantwoord op 21-12-2020 om 09:50

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info