• Hallo Jan,
  Mijn Samsung kan de Parrot niet vinden bij Bleutooth. Daardoor kan ik niet koppelen. Hoe kan ik dat oplossen?
  Groetjes Monique

  Gesteld op 14-3-2020 om 14:47 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Hallo Monique,

   'Ziet' een andere telefoon de Parrot wel? Of misschien een laptop met bluetooth even laten zoeken naar de Parrot en kijken of de Parrot überhaupt in de lijst voorkomt?
   Een oplossing zou kunnen zijn de software opnieuw installeren, maar dan moet een laptop de Parrot wel kunnen vinden om via Bluetooth verbinding te maken.

   Gr. Jan Geantwoord op 16-3-2020 om 12:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De Parrot herkent mijn telefoon niet. Helaas heb ik geen laptop om te testen of opnieuw te installeren. Is er misschien nog een andere mogelijkheid, bijvoorbeeld via een app? Geantwoord op 18-3-2020 om 09:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Helaas is er GEEN app om de software op de Parrot opnieuw te installeren. Dat kan alleen met een Windows laptop met bluetooth.

   Gr. Jan Geantwoord op 19-3-2020 om 08:22

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info