• Mijn Parrot geeft aan dat zijn geheugen vol is, daarbij kan ik mijn iPhone XR wel connecten maar doet hij dat niet automatisch als je de volgende keer weer in de auto stapt. Ik wil hierom de carkit resetten, maar begrijp dat je daar voor de software update nodig hebt. Zou ik die ook toe gemaild kunnen krijgen? Alvast heel hartelijk dank! hartenvonk@outlook.com

    Gesteld op 19-1-2020 om 19:10 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Goedendag, nw auto gekocht waarin de parrot ck3100 in zit maar elke keer als ik in stap moet ik opn verbinden met de code. Hoe kan ik het zo krijgen dat dat automatisch gaat als ik instap? Tevens is telboek vol enz dus kan ik de carkit resetten? Al van alles gelezen en geprobeerd dus als iemamd me kan helpen heel graag! Mijn email is Anoukroeffel@hotmail.com. bedankt alvast gr anouk Geantwoord op 28-1-2020 om 11:38

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Hallo Jan, Bedankt voor uw mail. Daar had ik al naar gekeken inderdaad en er zijn geen anderen toestellen gekoppeld. Zelfs als ik gekoppeld ben via Bluetooth zegt hij geen koppelingen aanwezig maar zie wel mijn tel wel in het parrot schermpje staan. Snap er niets van. Had al al geprobeerd hem te resetten met die knoppen tegelijk maar krijg dan alleen allemaal piepjes te horen maar verder gebeurt er niets helaas..... vindt het ontzettend handig dit ding en was blij dat die in de auto zat dus zou hem heel graag goed willen gebruiken. Dus als u nog meer tips heeft heel graag... gr Anouk Geantwoord op 30-1-2020 om 11:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Anouk,

      Resetten met de knopjes werkt niet op dit type Parrot. Dat werkt alleen op Parrots zonder display.
      Deze kan je alleen resetten door de software er opnieuw op te installeren middels een Windows laptop met bluetooth en de Parrot Software Update Tool. Daarmee kan je de software opnieuw op de CK3100 installeren.

      Gr. Jan Geantwoord op 30-1-2020 om 13:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info