• Beste ben in bezit van een Parrot ck3100 alleen wilde ik een andere telefoon er opzetten maar dat ging niet kennelijk zit hij dan vol.

  zou iemand mij willen helpen hoe ik de Parrot weer aan de gaan kan krijgen. B.v.d.

  w.muijderman@kpnplanet.nl

  Gesteld op 26-7-2019 om 11:32 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Hallo W.,

   Een e-mail met uitleg en de benodigde update-bestanden voor de CK3100 zijn zojuist naar je verstuurd.

   Gr. Jan Geantwoord op 27-7-2019 om 22:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem! Mijn Parrot geeft aan dat zijn geheugen vol is, daarbij kan ik mijn iPhone XR wel connecten maar doet hij dat niet automatisch als je de volgende keer weer in de auto stapt. Ik wil hierom de carkit resetten, maar begrijp dat je daar voor de software update nodig hebt. Zou ik die ook toe gemaild kunnen krijgen? Alvast heel hartelijk dank! hartenvonk@outlook.com Geantwoord op 16-1-2020 om 09:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info