• Heb een nieuwe Samsung note 8 en een parrot ck3100. Wanneer ik telefoon wil koppelen krijg ik melding geheugen vol en pairing mislukt. Oude telefoon heb ik verwijderd uit geheugen. Werkte eerder wel met mijn S6. Wie weet raad? Bedankt alvast !
  Jacqueline (jacqie28@outlook.com)

  Gesteld op 19-5-2019 om 19:44 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Hallo Jacqueline,

   Als je CK-3100 zegt dat het 'geheugen vol' is, dan moet je met een Windows laptop met bluetooth de software er opnieuw op installeren middels de Parrot Software Update Tool. Tijdens de update moet je de bestanden downloaden voor de CK-3100 en dit gaat inderdaad mis. Deze zijn online niet meer beschikbaar. Echter als je mij (jan@vriendnijland.nl) een mailtje stuurt, kan ik je die bestanden via de mail opsturen.

   Gr. Jan Geantwoord op 20-5-2019 om 12:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info