• Goedemorgen
  Heb ook een parrot 3100...nu heb ik het volgende probleem had een of telefoon nooit geen problemen....heb sinds kort een Nokia 2.1 deze doet het niet goed.....koppelen gaat perfect alleen als ik ga bellen of gebeld word is het inkomende geluiid van de stem degene heel zacht over mijn boxen....dit heb ik niet gehad met mij oude telefoon de lg ....geluid volume staat helemaal vol uit op mijn parrot en vd telefoon.....andere tel gekoppeld geen problemen met geluid....helpt een update die u stuurt....mijn emailadres is.... J-HDelivery@hotmail.com

  Mvg John

  Gesteld op 17-3-2019 om 10:44 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
  • Bestanden zijn gisteren via e-mail verzonden.
   Is in de Nokia 2.1 wel het protocol aanwezig om een carkit te kunnen gebruiken?

   Gr. Jan Geantwoord op 19-3-2019 om 15:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info