• Ik heb rechts onder in beeld een muzieknoot met een streep erdoor,kan nergens vinden waar deze voor staat. Ik kan via de parrot en de draaiknop wel bellen alleen de telefoon gaat niet op speaker. Moet hem dan alsnog niet handsfree oppakken. Afgelopen week was dit probleem spontaan tijdelijk verholpen maar nu speelt het weer. Ik had een nokia in de auto maar nu een samsung gallaxy. Deze heeft eerst wel goed gefunctioneerd op de carkit. Hoe krijg ik de boel weer aan de gang?

    Gesteld op 10-11-2017 om 19:27 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Een muzieknootje in beeld van je Parrot betekent normaliter dat je tijdens een gesprek op het groene telefoontoetsje gedrukt hebt, om tijdelijk de microfoon van de Parrot uit te schakelen, om bijv. in de auto even te overleggen en de andere partij jou dan niet hoort.
      Het is dan vreemd dat het andersom is, dat jij de andere partij niet hoort; dat hoort niet zo.

      Als je een andere telefoon koppelt met de Parrot, werkt het daarmee wel goed of ook niet?

      Eventueel zou je middels een Windows laptop en de gratis Parrot Software update Tool, de software opnieuw op de Parrot kunnen installeren. De handleiding daarvoor vind je bovenaan dit forum onder het kopje "Aanvulling / aanpassing".

      Gr. Jan Geantwoord op 13-11-2017 om 09:14

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info