• Ik heb een auto gekocht en er zit een parrot ingebouwd, maar het geheugen is vol en ik zie meerdere telefoons in het geheugen. Op het werk hdaden we ook parrots in de voertuigen als het geheugen vol is kon ik dit verwijderen. Maar nu in dit geval niet. Ik heb geprobeerd om de rode en groene knoppen beide 3 seconden in te drukken maar dit helpt helaas niet, er gebeurt ook niks. Zijn er nog andere moelijkheden ik hoor het graag...Groet Alain

    Gesteld op 20-1-2017 om 20:30 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Het is mij gelukt om een software update via de laptop op de parrot te zetten (handleiding software update).Nu zijn alle apparaten uit het geheugen verwijderd. En kan ik nieuwe telefoons op de parrot zetten. Geantwoord op 22-1-2017 om 14:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Is het antwoord van 22-1-2017 ook van Alain of is dat van iemand anders?
      Inderdaad werkt het ingedrukt houden van de rode- en groene telefoontoets NIET op een CK-3100. Dit werkt alleen op de CK-3000 modellen van Parrot.

      Gr. Jan Geantwoord op 23-1-2017 om 10:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dus na het toch kunnen updaten van de Parrot is je probleem nu verleden tijd, neem ik aan?
      Mooi dat je nu weer nieuwe toestellen kunt koppelen.

      Gr. Jan Geantwoord op 24-1-2017 om 15:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • hallo, hoe update je de parrot CK3100 die vast gekoppeld zit aan de auto? Wat moet je hebben en wat je moet je waar aansluiten voor de update?
      groet, Ryan Geantwoord op 9-10-2017 om 08:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info