• Ik heb een bestaande parrot van een collega overgenomen (inclusief auto). Ik denk dat de maximale hoeveelheid toestellen in het geheugen zitten, want bij het uitstappen is de koppeling ook weg. In de handleiding staat dat via MENU, INSTELLINGEN, GEKOPPELDE TELEFOONS, telefoons te verwijderen zijn. Als ik de optie kies staat er op het display dat er geen enkel toestel is gekoppeld terwijl bij de geavanceerde instellingen wel veel toestellen staan aangegeven.

    Hoe krijg ik de toestellen verwijderd of hoe krijg ik mijn toestel gekoppeld?

    Groet,
    Vincent

    Gesteld op 10-10-2016 om 16:08 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Vincent, bij "geavanceerde instellingen => Telefoon koppelen" moet u een toestel kiezen welke met uw telefoon overeenstemt.
      Als uw toestel daar niet in die lijst staat zal u met een verouderde software versie zitten.
      Dan moet u een software update doen, hoe dat moet vindt u bij "Ga naar handleidingen" en daar kan u "Aanvullingen/aanpassingen" downloaden waar de werkwijze duidelijk in beschreven is.
      Groeten en succes, Roger. Geantwoord op 10-10-2016 om 18:04

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> inlichtingen)?
      Er zullen dan geen toestellen bekend zijn.
      Enige optie is om de software van de Parrot (via bluetooth m.b.v. een windows laptop) te updaten / herinstalleren. Als je dit niet kunt, kan ik (jan@vriendnijland.nl) het eventueel voor je uitvoeren.

      Gr. Jan Geantwoord op 11-10-2016 om 12:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ok; software verouderd; Iphone komt niet in de lijst voor/ Software gedownload op een laptop. Bluetooth dongle gekocht en de auto in. Gehandeld volgens aanwijzingen. op het moment dat de apparaten aan het koppelen gaan verschijnt de melding "Geheugen vol" weer en meldt de laptop dat verbinding maken niet mogelijk is.
      Fijn apparaat: not!
      Iemand nog ideeën voordat ik nog meer geld uitgeef?

      Overigens restten d.m.v. rode en groene knop tegelijk indrukken werkt niet; gebeurt gewoon niets.

      Groet,
      Vincent. Geantwoord op 26-10-2016 om 21:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Vincent,

      Zoals eerder door mij gezegd, kan ik de software voor je opnieuw installeren. Daarvoor heb ik een speciale update-kabel, om de update uit te voeren.
      Voor de update heb ik dan de blauwe hoofdunit nodig, of toegang daartoe, als je bij mij langs zou komen. Stuur mij anders even een e-mail (jan@vriendnijland.nl).

      Gr. Jan Geantwoord op 28-10-2016 om 12:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dit topic kan op slot. De zaak heeft de Parrot uit de auto gehaald en vervangen voor een bluetooth radio (beter ....... :-))

      Dank voor alle reacties! Geantwoord op 28-10-2016 om 12:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info