• Ik heb een Parrot 3100 en hier staat versie 5.0 aan software op. Reeds circa 4 jaar gebruikt met een HTC telefoon. Nu een Microsoft Lumia 650 telefoon met Windows 10. Voor het koppelen van deze telefoon eerst alle oude apparaten verwijdert. Als ik gebeld wordt of zelf bel hoor ik degene aan de andere zijde van de lijn prima. Echter aan de andere zijde van de telefoon horen ze mij niet maar een soort computergeluid dat niet te verstaan is. Vanmorgen een Nokia telefoon met Windows 8 gekoppeld en dat werkt weer wel prima. Ik kom er zelf niet uit wat ik hier aan moet doen. Graag advies.

    Gesteld op 30-8-2016 om 21:31 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Beste, ik heb net dezelfde configuratie en had in het begin daar ook problemen mee.
      Bij stond het volume van de microfoon op maximum, waarschijnlijk dat daardoor de microversterker overstemd werd, nu staat die op 5 blokjes en het werkt prime.
      Kijk bij "Instellingen => Volume = > Micro" en pas het daar evt aan.
      Succes, Roger. Geantwoord op 31-8-2016 om 14:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Roger, bedankt voor je reactie. Ik heb de microfoon lager en hoger gezet maar het helpt helaas niet. Heeft iemand anders nog een advies.
      Wim Geantwoord op 1-9-2016 om 09:30

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Wim, hangt uw micro vrij zodat die enkel uw stem binnen krijgt maar ook geen trillingen als die ergens tegen geklemd zit?
      Roger. Geantwoord op 1-9-2016 om 09:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Roger, wederom bedankt voor je reactie. Microfoon hangt vrij en door alleen het contact van de auto aan te zetten en het te proberen ging het al fout. Vanwege het feit dat de motor niet aan stond is er geen sprake van trillingen. Jammer dat het nog niet gelukt is. Wim Geantwoord op 1-9-2016 om 16:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info