• Hoi, ik heb een Samsung galaxy s5 neo. De telefoon is een paar maanden oud en sinds een paar weken heb ik een auto met een parrot ck3100 erin. Een nieuwe parrot dus. Het rare is, dat hij de iPhone van mijn vriend ziet en koppelt, maar de mijne maar half.
    Als ik mijn bluethoot aanzet, koppelt hij de telefoon, maar geeft hij de melding dat hij niet kan communiceren met de telefoon. Hij laadt het volledige telefoonboek, dus ik zou wel een nummer moeten kunnen draaien vanaf de parrot. Als ik dat echter doe, zoekt hij een verbinding, maar breekt deze af. Hij gaat dan wel over, maar alleen op mijn telefoon, niet op/via de parrot.
    We hebben al met meerdere mensen gekeken naar het probleem, maar komen er niet uit. Hebben jullie enig idee wat het zou kunnen zijn? Het geheugen is niet vol en de software niet verouderd, aangezien hij nieuw is en de iPhone van mijn vriend wel ziet en leest.
    Ik ben benieuwd.... :)

    Gesteld op 19-4-2016 om 15:13 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Verwijder eens de koppeling van de Samsung Galaxy S5 neo en probeer nog eens te koppelen, maar kies dan vóór het koppelen op de Parrot eerst voor Instellingen -> Geavanc.instellingen -> Koppelen met telefoon -> Auto-pair AT-Sync.
      Zoek dan de Parrot op je Samsung en koppel met de vaste code ' 1234 '.
      Dan ben ik benieuwd hoe één en ander op elkaar reageert.

      Gr. Jan Geantwoord op 19-4-2016 om 15:47

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • -Koppelen met telefoon -> Auto-pair AT-Sync.
      Zoek dan de Parrot op je Samsung en koppel met de vaste code ' 1234 '.
      Dan ben ik benieuwd hoe één en ander op elkaar reageert.-

      Na -Koppelen met telefoon -> Auto-pair AT-Sync. en na het invoeren van de code vraagt de Parrot : 'telefoonboek laden' ... druk op [OK] hierna gaat de Parrot weer automatisch naar 'telefoon koppelen'.druk op [OK] dan code 1234 invoeren en dan geeft het diplay 'verbonden met Samsung S5 Neo' weer... Bij mij werkte het dus... Bedankt Geantwoord op 30-9-2016 om 10:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info