• Hallo, ik heb een ck3100. Na het opnemen van een gesprek (gekoppeld aan een iphone 5s) kan de beller aan de andere kant mij voor ongeveer 30 seconden tot 1 minuut horen. Daarna hoort hij helemaal niks meer. Ik hoor echter de beller wel. Het lijkt wel of de microfoon op 'slot' gaat. Iemand enig idee wat het probleem kan zijn ? De software van de carkit is 5.00c .

    Alvast bedankt voor de reactie's ....

    Gesteld op 18-11-2015 om 20:32 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Heb je het al met een andere telefoon geprobeerd of je daarmee hetzelfde ervaart?
      Komt er misschien een muzieknootje in beeld met een streepje erdoorheen?

      Gr. Jan Geantwoord op 19-11-2015 om 16:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hi. Ik heb hetzelfde probleem. Hij valt na een tijdje uit. Soms is het bij mij ook andersom: de beller hoort mij wel maar ik hem niet. Heb je het inmiddels verholpen? Wat is de remedie? Overigens heb ik ook 5.00c als versie. Niet zelf geïnstalleerd: zag het via het menu. Alvast bedankt voor je reactie. Ad Geantwoord op 2-12-2015 om 19:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ad,

      nadat het een tijdje weg was begonnen vandaag de problemen opnieuw. Ik weet niet waar het aan ligt. Ik ga van de week de software op de carkit opnieuw installeren. Daarnaast heb ik nog een andere Iphone 5s om te testen om zo uit te sluiten dat het niet aan de iphone ligt..
      \
      wordt vervolgd Geantwoord op 2-12-2015 om 21:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info