• Tijdens het updaten van mijn parrot CK3100L ging het goed tot 'flash erasing'.
    Helaas viel de stroom van de laptop uit en werd de update afgebroken. Daarna opnieuw geprobeerd met laatste update software. Alle stappen doorlopen, de software vind wel de parrot, maar als er verbinding wordt gezocht krijg ik de melding dat de verbinding niet tot stond kan komen (flash failed). Op het schermpje van de parrot verschijnt regelmatig de tekst: 'no signal'. Deze tekst verdwijnt telkens weer, in de plaats daarvan gaat het licht van het schermpje aan.
    Dit gaat continu door. Heb alles uit de auto gehaald en op een losse accu aangesloten. Situatie blijft hetzelfde als in de auto. Wie heeft een idee hoe ik de eerste software er weer op kan krijgen, het systeem resetten of anderzijds.

    Gesteld op 1-2-2015 om 00:54 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Dit kan alleen opgelost worden door een update / herinstallatie van de software uit te voeren, door middel van een speciale update-kabel.
      Die heb ik ooit gekocht en ik kan dus de update / herinstallatie voor je uitvoeren. Stuur me even een e-mail (jan@vriendnijland.nl), zodat we daar verder over kunnen mailen.

      Gr. Jan Geantwoord op 1-2-2015 om 09:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info