• Ik kreeg aanvankelijk mijn iPhone 6 niet gekoppeld. Dacht dat dit misschien aan een missende update kon liggen. Inmiddels is de koppeling wel gelukt maar zou ik toch graag mijn parrot CK3100 ge-update hebben. Ik heb de update tool gedownload, de laatste versie binnen gehaald.
    Via geavanceerde instellingen "software-update actief" geactiveerd en dan via de tool mijn parrot gezocht. Die vindt mijn laptop ook wel maar het lukt niet om de verbinding tot stand te brengen. Enig idee wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn? Bij voorbaat dank.
    Arjan

    Gesteld op 18-1-2015 om 14:50 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Hallo Arjan,

      Heb je de tweede manier ook al geprobeerd? In de aanvulling / aanpassing die boven aan dit forum staat - mijn zelfgeschreven handleiding - staat onderin een tweede manier om de update uit te voeren.
      Daarin moet je via bluetooth eerst de connectie maken met de Parrot en dan pas de Parrot Update Tool starten. De uitleg van dit type update staat op de site van Parrot: Klik op deze LINK

      Graag verneem ik van je of die manier van update wel werkt voor jou.

      Gr. Jan Geantwoord op 20-1-2015 om 13:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info