• Hoe kan ik de Parrot 3200 LS-color uitzetten (s'avonds) want hij blijft continue oplichten en weer gedimd wat hoogst irritant is.

    Gesteld op 1-9-2018 om 19:11 in forum Parrot 3200 LS-Color Misbruik melden
    • Welke software-versie staat er op de Parrot (instellingen -> inlichtingen)?
      Heeft het wel goed gewerkt?
      Bedoel je dit als je in de auto zit, of als je de auto uitgeschakeld hebt?
      Als het goed is, zal het display 's avonds donkerder moeten zijn dan overdag.
      Tevens kan je via Instellingen -> Weergave -> Verlichting de felheid van je display instellen.

      Gr. Jan Geantwoord op 1-9-2018 om 23:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Welke software erop staat moet ik nakijken maar hij heeft het vanaf het begin goed gedaan perfect geluid & verbinding alles werkt super behalve als ik de verbinding met mijn telefoon verbreek (s'avonds) en heb de verlichting van mijn auto aan de licht hij steeds op alsof hij mijn telefoon aan het zoeken is.
      Alvast dank voor de reactie,

      Gr.Wiel Geantwoord op 2-9-2018 om 13:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo Wiel,

      Is er iets met de auto gebeurd (garage-bezoek), waardoor er iets gewijzigd is?
      Normaliter zal de Parrot bij uitzetten van het contact, eerst even 'Tot ziens' aangeven en dan uitvallen.
      Licht van de auto aan of uit, moet hierin niets uitmaken. Als het goed is, is de Parrot aangesloten op (rood) continue stroom en (oranje) geschakelde stroom (via contactslot). Dus als het contact uitgedraaid wordt, dan zie je even 'Tot ziens' in het display van de Parrot en daarna gaat hij uit.

      Gr. Jan Geantwoord op 2-9-2018 om 13:50

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Beste Jan,

      Hij staat op automatische update dus als het goed is heeft hij de laatste nieuwe versie en er is tijdens een onderhoudsbeurt niets gebeurd aan de Parrot waar ik wel achter gekomen ben is als ik het licht s'avonds uitlaat het scherm gedimd blijft doe ik het licht aan dan gaat hey scherm oplichten & dimmen.
      Ik zal eens proberen de bluetooth verbinding aan te laten om te kijken wat hij dan doet.

      ik hou je op de hoogte
      Dank voor de info tot nu toe,

      Gr. Wiel Geantwoord op 2-9-2018 om 21:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo Wiel,

      Automatische updaten is niet mogelijk. Geen van de Parrots kan zich automatisch updaten. Dit moet je zelf doen middels bluetooth of de speciale Parrot update-kabel.
      De stand van je verlichting (aan of uit) mag geen invloed hebben op de Parrot. Als dit wel zo is, dan lijkt me dat er iets mis is in de bekabeling achter het dashboard. Of het scherm dimt of niet, gebeurt aan de hand van een lichtsensor in de Parrot.
      Als de Parrot zou reageren op de stand van je verlichting en je zou overdag altijd met je licht aan rijden, dan zou de Parrot altijd in de 'gedimd' stand staan en dat is niet het geval.

      Normaliter werkt het zó dat als er een actie is geweest op de Parrot (of de Parrot is net aangegaan), dat deze na - volgens mij - 1 minuut automatisch dimt. Pas als er weer een actie is, of bijv. als je gebeld wordt, zal het scherm oplichten en na 1 minuut weer dimmen.

      Gr. Jan Geantwoord op 2-9-2018 om 21:45

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo Wiel,

      Het leek mij logisch dat je bluetooth aan zou hebben staan, omdat de verbinding tussen de Parrot en de telefoon alleen van bluetooth kan. Dus inderdaad als je bluetooth niet aan hebt staan, zal je niet kunnen koppelen. Dus 'in de auto - bluetooth aan'.

      Gr. Jan Geantwoord op 8-9-2018 om 15:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info