• Onlangs is via internet op naam van Dhr.Van de Kauter Klein Nazareth 19 9840 De Pinte een Lumix DMC TZ8 aangekocht.Er was geen nederlandstalige gebruikershandleiding bij. Deze is, na melding hiervan toegestuurd onder de vorm van losse gecopieëerde A4 bladeren. Dit is wel heel onhandig om te gebruiken, vooral wanneer ik dit wens mee te nemen op verlof. Is er een mogelijkheid om een origineel exemplaar ( boekje )gratis toegestuurd te krijgen? Mijn beste dank bij voorbaat. Een ander probleem is; dat bij de installatie van de CD op mijn PC, de werkvensters in het engels zijn, waarvan ik een beperkte kennis bezit, dit is wel tamelijk vervelend en verwarrend om mee te werken. Van de mogelijkheden van het fototoestel ben ik tot nu toe zeer tevreden..
    groeten van,
    Reynaert Germain
    nb: Dit toestel is mij als geschenk door de Fam. Van de Kauter overhandigd..

    Gesteld op 15-8-2011 om 08:46 in forum Panasonic lumix dmc tz8 Misbruik melden
    • Gebruikershandleiding.com levert geen gedrukte exemplaren van handleidingen. U kunt hier de handleiding downloaden en zelf printen of aan Panasonic een gedrukt exemplaar aanvragen. Geantwoord op 23-8-2011 om 19:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info