• Beste Lezer,
  ik heb een Panasonic Viera TX-L32E30 en wil graag de gedownloade ondertiteling bij mijn film wanneer ik die van een USB stick kijk, is dit mogelijk ?

  Heb al zo'n beetje alles geprobeerd en heb OOK al de hele handleiding na gepluisd maar kan het echt nergens vinden. Tenzei dit natuurlijk onmogelijk is dan is het natuurlijk moeilijk te vinden.

  Ik zou het super fijn vinden wanneer iemand mij hier mee zou willen helpen want ik heb een Australische partner en soms wanneer wij een film kijken met een andere taal er in of het een beetje een slechte opname is verstaat hij er weinig tot niets van (en ik zelf ook niet haha).

  Bedankt alvast.
  Blue

  Gesteld op 30-1-2015 om 16:56 in forum Panasonic TX-L42ET60 Misbruik melden
  • als de usb stick er in zit en je hebt via apps de film gesklecteerd, druk dan op menu en dan ondertitels en kies voor aan en dan nederlands 1 Geantwoord op 17-4-2015 om 09:40

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • als de usb stick er in zit en je hebt via apps de film gesklecteerd, druk dan op menu en dan ondertitels en kies voor aan en dan nederlands 1 voor nederlands of nederlands 2 voor engels. Geantwoord op 17-4-2015 om 09:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info