• Hoi Hoi
  Ik heb een vraagje, ik heb de Panasonic TX-L42ET60E sinds 23.05.2014 in huis.
  Maar vind dat de beelden niet echt zuiver zijn vooral bij de beelden van de WK wedstrijden, bij WK hockey en WK voetbal de zelfde klachten. het lijkt wel dat de live beelden niet zuiver afspeelt kunnen worden wat ik juist wel verwachte van deze Panasonic tv voor die prijs.
  Wie kan mij blij maken met instellingen of tips zodat ik kan genieten van deze mooie tv.

  Gesteld op 23-6-2014 om 23:01 in forum Panasonic TX-L42ET60 Misbruik melden
  • Hee,

   Wellicht staat je tv op analoog, je kan de tv in de digitale mode zetten door op de tv knop op je afstandsbediening te klikken.
   Geantwoord op 19-2-2015 om 12:19

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info