• ik wil mijn muziek van een usb stick afluisteren via mijn tv waar kan ik dat vinden?

  Gesteld op 31-7-2016 om 11:46 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Als er een usb poort aanwezig is, zet deze vaak aan de zijkant van het toestel. Doorgaans vind je deze bij andere aansluitingen zoals b.v. HDMI, SD slot etc.

   Mvg. Willem.

   Geantwoord op 31-7-2016 om 18:17

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Hallo Willem als ik de usb stick aansluit krijg ik te zien usb stick gedetecteerd,maar verder gebeurt er niets ,wat nu te doen ? vr gr Ronald Geantwoord op 2-8-2016 om 15:13

   Waardeer dit antwoord (25) Misbruik melden
  • Dag Ronald,

   ik ben hier ook niet zo erg in thuis en houd me meer bezig met Humax decoders/PVR's maar als het goed is zou je een menu moeten krijgen met opties. Kijk anders even in het menu of je daar iets vind als de USB stick is aangebracht.

   Maar ook wordt niet alles ondersteund en het is dus ook handig even na te gaan wat de Tv zoal ondersteund. De manier van formatteren kan ook verschil maken en dit zou dan ook in de handleiding terug te vinden moeten zijn.

   Mvg. Willem Geantwoord op 2-8-2016 om 17:12

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info