• Hallo ,
  ik heb sinds vorige week een PANASONIC TX-40CXM710. maar krijjg geen geluid via de blueray speler. Deze is aangelsoten op hdmi2. de speler is een samsung BDP-S185.wat kan ik doen?

  Gesteld op 31-5-2016 om 22:18 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Kijk even of een andere bron wel geluid weergeeft op deze HDMI ingang van de Tv. Het kan ook zijn dat men in het menu van de Blu-ray speler het geluid via HDMI heeft uitgeschakeld. Dat doet men nogal eens als het geluid via een digitale uitgang naar een receiver loopt en men niet steeds het Tv geluid uit wil zetten. Ik heb dat zelf ook gedaan bij een multi- en Blu-ray speler.

   mvg. Willem
   Geantwoord op 31-5-2016 om 22:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info