• hoe krijg ik mijn panasonic tv aan ik heb geen universeleastandbedining ik dee het altijd via mijn telefoon nu gaat hij niet meer aan

  Gesteld op 17-3-2016 om 14:39 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Het is natuurlijk altijd zaak dat je een afstandsbediening hebt, daar er op een Tv doorgaans geen mogelijkheden meer aanwezig zijn alles in te stellen etc.

   Wat er nu precies aan de hand is kan ik natuurlijk zo niet zeggen, want dan kan zowel aan de Tv als aan de smartphone liggen. Maar kijk dus eens of je een passende afstandsbediening kan vinden. Die hoeft niet heel duur te zijn.

   Gr. Willem Geantwoord op 17-3-2016 om 17:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info