• Zodra ik mijn dvdspeler aan zet krijg ik onder in beeld een gele balk, met de tekst, overdracht voorkeuze gegevens van 0% tot 100%.

  Daar gebeurt niets mee en blijft ook staan zodat ik de ondertiteling niet kan lezen, plus ik kan mijn tv niet meer bedienen, heel irritant.

  Nog iemand hier last van of weet een oplossing.

  Mvg danny

  Gesteld op 28-2-2016 om 18:41 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Dag Danny,

   Ik heb dat nog niet bij een DVD speler en vraag me dus af wat voor apparaat dat precies is, daar men een HT set met DVD of Blu-ray speler soms ook een DVD of Blu-ray speler noemt.

   Ik raad je dus aan even de handleiding van die speler erop na te slaan, want zonder info kan ik helaas niets en aan de Tv ligt het niet.

   Mvg. Willem. Geantwoord op 28-2-2016 om 18:59

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Bedankt voor je antwoord, maar je raad het nooit na 3 jaar vloeken en zoeken heb ik het eindelijk gevonden.in het menu linkinstellingen heb ik aan en uit via link uitgeschakeld.

   En nu is het opgelost.

   Ik heb uit pure frustratie 3 jaar geen dvds gekeken hahaha Geantwoord op 28-2-2016 om 19:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo,

   dus het probleem speelde al even begrijp ik. Maar de link instellingen werken meestal alleen als er sprake is van een identiek merk. Dat is ook zo?

   Overigens krijg ik dan een andere melding, maar ik heb die optie in mijn geval uitgeschakeld, daar ik er niet echt de meerwaarde van zie.

   Maar fijn te zien dat het voor elkaar is. Gelukkig heb je hier niet gevloekt, want dan had ik het moeten verwijderen. En ik mag het natuurlijk niet zeggen, maar soms kan het helpen... ;-)

   Veel kijkplezier weer.

   Mvg. Willem.

   Geantwoord op 28-2-2016 om 19:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info