• ik heb nog een oude Panasonic digitale camera NV-DS30, Hoe kan ik een aansluiting maken naar mijn smart tv.

    Gesteld op 21-1-2016 om 09:03 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
    • Dat hangt helemaal af van welke aansluitingen de Camera en de Tv zijn voorzien. Wat ik uit de specificaties van de Camera haal, is dat deze voorzien is van een DV in/uitgang, wat ook wel Firewire wordt genoemd.

      Tevens haal ik eruit dat de Camera is voorzien van een S-Video uitgang en een S-Video ingang. Let er op dat je voor het weergeven uiteraard die eerste gebruikt. Voorts is er nog een gele cinch (tulp) plug aanwezig, hetgeen een composiet video uitgang betreft, ook wel CVBS genoemd, maar dit zorgt voor de slechtste weergave.

      Het best kun je de S-Video uitgang gebruiken. Nu zal de Tv waarschijnlijk geen S-Video ingang hebben, maar doorgaans is het wel zo, dat tenminste een van de scart ingangen S-Video ondersteund. Je hebt dan alleen een verloop stekker scart -->S-Video nodig en daarop zijn ook doorgaans de Video, dus gele cinch op terug te vinden, alsmede een linker en rechter audio ingang.

      Let op: er zijn verloopstekkers die alleen als 'in' gebruikt kunnen worden, verloopstekkers die als 'uit' gebruikt kunnen worden en verloopstekkers met een schakelaar die zowel als 'in' en 'uit' gebruikt kunnen worden.

      Googel daar eens op, of kijk eens hier: Klik op deze LINK

      Noot: Het is vaak wel nodig om de betreffende scart ingang via het menu van de Tv in te stellen op S-video.

      Mvg. Willem

      Geantwoord op 21-1-2016 om 09:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info