• Waarom krijg ik op Panasonis TX-L32V10E geen DVB-C dan kan ik Digital downloaden zonder media box (Ziggo) ik krijg alleen Analoog

  Gesteld op 2-11-2015 om 12:58 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Is de Tv daar voor geschikt, dan moet er dus een digitale tuner aanwezig zijn. Daarnaast is dan een CI+ module nodig en een smartcard, en is het afhankelijk welke provider je hebt.

   Dat zijn dus punten om na te kijken.

   Willem.
   Geantwoord op 2-11-2015 om 16:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • PS: je kunt het best beginnen vanuit de fabrieksinstelling en op de site van Ziggo zie je bij elke Tv hoe te werk te gaan.

   Gr. Willem. Geantwoord op 2-11-2015 om 16:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info