• we proberen digitale tv van telfort via de HDMI kabel op de panasonic viera tx-l32 g20es. We krijgen echter wel geluid maar helaas geen beeld. Enig idee wat we verkeerd doen?

  Gesteld op 17-8-2015 om 16:20 in forum Panasonic TX-L32V10E Misbruik melden
  • Het lijkt erop dat je wel de juiste ingang hebt geselecteerd, maar toch even dit: bij het gebruik van HDMI dien je zelf de juiste ingang op de Tv te activeren middels de Ext of AV toets. Dat gaat doorgaans niet automatisch.

   Is daar wel rekening mee gehouden? Als het goed is, moet er dan beeldweergave zijn. Normaal gesproken behoef je niets extra's in te stellen op decoder of Tv. Alleen de resolutie dien je aan te passen aan die van de Tv zodat je de beste mogelijke weergave te zien krijgt.

   Mvg. Willem. Geantwoord op 17-8-2015 om 16:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info