• Sinds kort heb ik digitale tv gekregen welke is aangesloten op een HDMI 1 ingang
  Vraag: hoe kan ik de tv kabel invoer omzetten naar deze HDMI 1 ingang zodat deze ingang direct opstart bij het inschakelen van de tv. Zelf al het 1 en ander geprobeerd maar krijg bij het aanzetten eerst een ruisbeeld welke ik met de AV toets van de afstand bediening aanraken het beeld via de HDMI 1 ingang krijg?
  dejongjm@kpnplanet.nl

  Gesteld op 24-10-2014 om 20:37 in forum Panasonic TX-32LX70F Misbruik melden
  • Het antwoord is de hotel mode:
   Citaat:
   Hotel = -/V (op tv) + 3x AV (op afstandsbediening)

   Met behulp van de Hotel mode kun je enkele standaard instellingen wijzigen.
   Je moet hiervoor de Hotel Mode op ON zetten (Hotel menu: [-/V] knop op de TV ingedrukt houden en gelijktijdig 3x de AV knop op de afstandsbediening indrukken).

   Ongevaarlijk zijn de volgende opties:

   * - Initial INPUT. Als je de TV aan zet maakt deze standaard gebruik van de analoge tuner. Kijk je alleen via digitale kabel decoder die je op een HDMI, Scart of component ingang hebt aangesloten, dan kun je hier instellen dat bij het aanzetten van de TV niet de analoge tuner selecteerd wordt, maar de HDMI, Scart of component ingang.
   * Initial VOL level. Het volume level dat de TV gebruikt bij het aanzetten. Loopt je geluid altijd via je surround set, dan kun je deze op 0 zetten.
   * Maximum VOL level. Handig als je kleine kinderen hebt. Je kunt hiermee nl. instellen hoe hard de TV kan.
   * Initial POS. Het analoge kanaal dat standaard geselecteerd wordt bij analoge ontvangst. Kijk je vaak naar RTL4, dan kun je deze op 4 zetten zodat kanaal 4 direct geselecteerd wordt op het moment dat je de TV aan zet. (Alleen nuttig wanneer je analoog kijkt).

   Gevaarlijke opties (DUS NIET GEBRUIKEN!)
   Als je de Remote lock of de Button lock aan zet, dan kun je NIET meer in het hotel menu komen. Je kunt deze wijzigingen dan dus NIET meer ongedaan maken, dit kan enkel een service monteur!

   * Remote lock. Zorgt er voor dat je je afstandsbediening niet meer kunt gebruiken.
   * Button lock. Zorgt er voor dat de knoppen op de TV niet meer werken.

   Geantwoord op 5-12-2014 om 16:05

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info