• Ik ondervind probelemen bij de installatie van de humax 5050 c met deze panasonic TV. Blijkbaar ziet de tv de hdmi kanalen niet. Ik neem aan dat deze tv wel geschikt is voor hdmi. Alles aangesloten met hdmi kabel alsmede de kabelantenne in de decoder. tevens aangelsoten coax kabe van de tv naar cable out op de decoder, maar toch werkt het niet. Doe ik iets fout?

  Ik hoor graag,

  alvast bedankt

  Gesteld op 8-1-2012 om 13:11 in forum Panasonic TX-32LX70F Misbruik melden
  • Ik heb dezelfde TV met dito Humax, werkt prima, MAAR soms werkt het niet. TV "ziet" soms e HDMI kanalen niet. Wisselen tussen HDMI 1 en 2 wil nog wel eens uitmaken. TV aan en uit (evt stekker eruit of factory reset van je TV is ook ee oplossing. Probleem zit waarschijnlijk in je TV ( ook de reden dat ik op dit forum te vinden ben)
   Erwin Geantwoord op 23-1-2012 om 21:12

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info