Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 22 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • als ik mijn tv aanzet blijft het standby knopje rood branden Gesteld op 3-8-2015 om 19:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb sinds kort een rode waas over het beeldscherm. Aan de kabels ligt het niet, want heb bij alle uitgangen die zelfde waas over mijn beeld. Weet iemand hier iets meer over? De rode waas is er niet altijd en komt soms pas na al een tijd tv te hebben gekeken Gesteld op 19-2-2015 om 19:28

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hallo, wij hebben deze Panasonic nu 4 jaar. Weinig problemen verder gehad. Tot op gisteravond. slaat deze tv ineens op standby en rode standby lampje blijft knipperen ?? Doe je de tv volledig uit en dan weer aan, hetzelfde verhaal, gaat gelijk weer over op standby ?? Wil niet meer aan, dus kan dan ook niet meer in menu komen !! Weet iemand wat dit kan zijn of wat we eventueel kunnen doen nog zelf ? Alvast hartelijk bedankt. Gesteld op 18-4-2012 om 13:28

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Panasonic TH-42PY70

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info