• beste,
    ik heb een oude platte panasonic viera die ik steeds handmatig moet verzetten van av naar hdmi1
    ik heb niet meer de originele afstandsbediening, wel die van men schoonouders, hiermee kan ik wel beperkt de tv bedienen
    de truk om -v en 3x op av knop drukken, werkt niet.. is er een andere manier?

    Gesteld op 30-10-2018 om 19:24 in forum Panasonic TH-42PX80 Misbruik melden
    • Dag,

      de truc die je noemt, ofwel de Hotelmode, werkt wel zeker op deze Tv. Ik heb nl. zeer lang ondersteuning verleend voor Panasonic, en dan met name bij de Plasma Tv en dit werd zeer veel gebruikt. Ik heb het ook toegepast op een PV70 en PX80 van mijn beide dochters.

      Maar je hebt wellicht wel de originele afstandsbediening nodig.

      Hotelmode Panasonic: Houd de Volume - (min) toets op de Tv zelf ingedrukt en druk dan vervolgens 3 keer op de AV toets van de afstandsbediening. Je komt dan in een verborgen menu terecht. Je kiest daar voor 'Hotelmode aan' en selecteert vervolgens de juiste HDMI ingang. Dat gedaan druk je op de exit toets van de afstandsbediening.

      Let op!! Verander in dat menu verder niets als je daarmee niet bekend bent en blijf absoluut af van Button Lock en Remote Lock!!

      Dit moet lukken, want dit werd, en word nog steeds zeer veelvuldig toegepast. Ikzelf heb dit ook gedaan op mijn huidige Panasonic Plasma, alsmede ook bij vorige modellen.

      mvg. Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 31-10-2018 om 01:26

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Beste,

      Ik was ook niet meer in het bezit van mijn originele afstandsbediening.
      Ik heb dan maar gebruik gemaakt van de bedieningsknoppen onder het beeldscherm.

      Bij mij is dat gelukt.

      Grtn

      Koen Geantwoord op 31-10-2018 om 06:41

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info