• Al 3 maal geprobeerd om chocoladebrood te bakken. De korrels smelten volledig weg en mijn brood is bijgevolg bruin van kleur. Ik wil die chocoladestukjes in mijn brood behouden. Hoe doe ik dat? Ik doe de korrels nochtans in het bakje zoals aangegeven.

  Gesteld op 6-8-2011 om 10:49 in forum Panasonic SD-255 Misbruik melden
  • Je moet chocoladekorrels gebruiken die niet smelten. Deze blijven dan in korrelvorm. Ik heb ze gevonden in de supermarkt bij het materiaal om taarten te versieren. Bij AVEVE zal je dat zeker ook vinden! Geantwoord op 23-8-2012 om 08:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem. Ik gebruikte dit recept: Klik op deze LINK.
   Ik bak met programma 03 basic raisin. Mijn brood wat bruiner van kleur, maar zitten er geen chocoladestukjes in zoals in het recept.
   Wie weet hoe ik dat kan oplossen? Geantwoord op 9-6-2013 om 19:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik had het zelfde probleem . Maar je moet het deeg uit de machhiene halen als het gekneed is . Dan hak je het deeg in stukjes en doe je er de chocoladekorels bij en kneed je het terug op een bol en leg het terug in de machiene zonder dat je het programma onder breekt . En ongeveer 125gram chocolade dat is voor de gist . Als je er teveel chocolade bij doet heeft de gist het moeilijk omdat er te veel vetstof inzit . Geantwoord op 1-9-2018 om 10:33

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info