• Hallo we hebben een broodbakmachine van Panasonic
  Na het bak proces zien we dat het brood klein is dus het brood komt niet omhoog en precies niet goed gebakken is het brood voeld nat aan .
  We gebruiken kant en klaar mengeling .
  Wat kan hier de oorzaak van zijn
  Machine op versleten

  Gesteld op 22-1-2019 om 09:04 in forum Panasonic SD-255 Misbruik melden
  • Hoor je het deeg mengen mogelijk sleet op het aandrijving zie je als je de deegballetjes er uit is is zelf te herstellen maar onderdeel kost ongeveer 45 euro dus als machine oud is en veel gewerkt heeft beter nieuw kopen Geantwoord op 22-1-2019 om 09:49

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Beste, het ligt aan de aanloopcondensator die na veel gebruik wat aan kracht verliest en minder stroom levert, zodat het bakproces niet normaal verloopt. Ik heb die condensator vervangen (6 € bij Aitec in Heverlee) en de machine werkt weer als nieuw. Ge vindt die grote vierkante blauwe condensator van 3 µF op de printplaat aan de zijkant. Geantwoord op 22-1-2019 om 12:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info