• Enkele dagen geleden een 255 aangeschaft.Toffe machine. Maar is een roggebrood mét rozijnen ( een Antwerps "verdoemeke" ) ook mogelijk ?

  Gesteld op 3-11-2009 om 11:47 in forum Panasonic SD-255 Misbruik melden
  • Idee!Je kunt hiervoor het programma whole weat(volkoren 5 uur)) gebruiken met de roggemenger en maak brood met een mengsel van bijv. ca.200/250 gram rogge,100gram forrester en dat vul ik tot 600 gram aan met volkoren meel.
   In het bakje naar eigen smaak pompoen/zonnebloem pitten granen enz. Met rozijnen nog niet geprobeerd, maar kan ook
   Ik haal het deeg na 4 uur eruit vlak voor het afbakken en kneed er nog noten en gedroogde cranberries en/of 2 vijgen door.Ik maak er een rond brood van. Weer laten laten rijzen en 40 minuten op 200 graden op plaat in oven bakken
   Succes,
   Bertie Geantwoord op 22-7-2011 om 16:25

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info