Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 213 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 48 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb de Panasonic dmc-gf5. Ik wil graag een afstandsbediening voor mijn camera. Ik heb er drie gevonden. Er staat bij dat die te gebruiken zijn voor dit toestel. Maar ik zoe op de foto's van die afstandsbedieningen een pin die ergens mijn toestel in moet. Maar waar zit dat op mijn toestel? Ik kan het niet vinden. Is dat de HDMI aansluiting?? Wie heeft er een afstandsbediening en welke is dat en hoe is de aansluiting? Gesteld op 3-2-2018 om 15:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Waar kan ik de iso aanpassen? Via welke weg? Gesteld op 27-6-2014 om 11:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • In het Q-menu, rechts van de zoeker, dan met je wieltje rechts op de hoek van je camera door de menu's bewegen, je keuze kan je maken, door met je links-rechts knop door het menu te bewegen. Bevestigen met de ok /menu knop in het midden! Succes! Geantwoord op 11-2-2015 om 15:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Panasonic DMC-GF5

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info